Luxe keukenmerken

Aangezien u zich op deze site bevindt bent u waarschijnlijk opzoek naar een luxe keuken. Om u bij uw zoektocht naar de perfecte luxe keuken te ondersteunen en deze te vergemakkelijken hebben wij voor u alle luxe keuken merken op een rijtje gezet.

De merken die op deze pagina staan verkopen en specialiseren uitsluitend in luxe keukens. Over de verschillende merken wordt wat basis kennis over het het desbetreffende desbetreffende gegeven.

En daarnaast aanvullende en nuttige informatie zoals de contact informatie van dit merk en van de showrooms waar deze merken bezichtigt en gekocht kunnen worden. Dit is handig als u vragen heeft over het desbetreffende merk. Maar ook voor handige weetjes als hoelang de garantie termijn van een apparaat is komt u op deze pagina tegen.

 

SieMatic keukens

Siematic nieuw
SieMatic is een Duits keukenmerk opgericht in 1929 door August Siekmann. Het is één van werelds beste merken als het gaat om luxe, kwaliteit en vakmanschap.

Het merk SieMatic is internationaal actief en levert haar producten op dit moment in meer dan 60 landen! SieMatic onderscheidt haar door ook exclusieve klassieke keukens te verkopen die met de hand zijn geschilderd.

Poggenpohl


Poggenpohl is een keukenmerk van Duitse nationaliteit die vanaf 1892 topkwaliteit keukens verschaft. Ze onderscheiden zich door ´outside the box´ en niet in beperkingen te denken. Zo vind u bij Poggenpohl eigenzinnige keukens die Poggenpohl compleet aanpast op uw wensen.

Eggersmann

eggersman nieuw
Eggersman is een keukenmerk dat vanaf 1908 actief en sindsdien zich al richt op de luxueuze keukens. Het merk onderscheid door het gebruik van uitzonderlijke materialen en door technische en tijdloze perfectie. Ook blijft Eggersmann innoveren om zo de nieuwste trends en ontwikkelingen te waarborgen.

Salvani keukens

Salvani nieuw
Salvani is een Italiaans keukenmerk van hoge kwaliteit. De keukens hebben een Italiaanse stijl maar worden daadwerkelijk in Duitsland geproduceerd.
De keukens worden gemaakt met prachtige materialen die helemaal van deze tijd zijn.

 IQ keukens

IQ nieuw
IQ is een Zwitsers keukenmerk dat focust op precisie, afwerking en kwaliteit. Daarnaast is IQ ook veel bezig met de duurzaamheid van hun producten. IQ produceert allerlei verschillende stijlen en vormen keukens dus hier kan iedereen zijn/haar droomkeuken realiseren.

Snaidero

Snaidero luxekeukenkopen
Snaidero is een luxe Italiaans keukenmerk die is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige design keukens. Snaidero maakt al 60 jaar keukens en streeft naar keukens met een zo genoemd ´´slow design´´ hier word mee bedoelt dat de keuken van Snaidero jaren na de aanschaf nog steeds actueel voelt en lijkt.