Luxe keukenzaken

Luxe keuken? Bent u opzoek naar een zaak die luxe keukens verkoopt bij u in de buurt? Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van alle keukenzaken waar u voor een luxe keuken kunt slagen. Zo hoeft u dit niet allemaal uit te zoeken en kan u snel en gemakkelijk een luxe keukenzaak bij u in de buurt vinden.

 

Aswa keukens

Aswa keukens familiebedrijf met bijna 40 jaar ervaring. In het assortiment zijn veel topmerken te vinden zoals SieMatic en Eggersman. Ze staan bekend om de betrokkenheid bij de klant en de goede advies diensten.

Ook is de montage strak geregeld dit komt mede door goede scholing buiten en binnen het bedrijf. Al deze sterke punten vindt je ook terug in de waardering die klanten aan Aswa keukens geven.

Keukenmaxx

Keukenmaxx is een keukenzaak met 4 vestigingen die in 1999 werd overgenomen door De Mandemakers Groep maar bleef zich ondanks de overname nog steeds bij de verkoop van exclusieve merken. Het enige echt luxe merk wat Keukenmaxx verkoopt zijn de SieMatic keukens.

Eigenhuis keukens

Eigenhuis keukens is een luxe keukenwinkel met 20 jaar ervaring die hoogwaardig advies en service verleend. Inmiddels zijn er 6 Eigenhuis vestigingen die allemaal in het midden van het land gevestigd zijn. Eigenhuis verkoopt Internationale topmerken als Salvani, Poggenpohl, SieMatic en IQ keukens.

Leicht keukens

Leicht keukens is van oorsprong een Duitse keukenzaak die op dit moment internationaal keukens verkoopt. Dit doet Leicht nu al meer dan 80 jaar. De keukens die Leicht presenteert zijn luxe en staan voor individualiteit, persoonlijkheid, innovatiekracht, vertrouwen en veiligheid.

Volgend Leicht zijn dit de punten die een keuken moet hebben om een levenskwaliteit te verbeteren. De keukens zijn verder ook erg duurzaam, ecologisch gemaakt, zo draagt Leicht keukens ook haar steentje bij om deze wereld te behouden.